Kakel i ett badrum

Det finns väldigt mycket på när man ska inreda ett badrum. Varje enskild liten detalj kan vara så avgörande för hur helhetsintrycket av badrummet blir hos betraktaren. Speciellt med kakel är så fruktansvärt viktigt att det blir bra. Kakelplattorna behöver med precision placeras perfekt och helt spikrakt på alla sätt och med samma avstånd från varandra. Jag har många gånger klivit in i badrum där det slarvats en del med detta och det syns direkt vilka plattor som inte sitter som de ska riktigt.

Som lekman kan det ibland vara rent utsagt idiotiskt att försöka sig på att renovera ett badrum helt själv. Utan den rätta utbildningen och kunskapen kan det med andra ord bli alldeles för kostsamt att göra fel.

KB Rör ligger på den lilla orten Alafors utanför Göteborg, och med närhet till både Kungälv och Ale. Anlitade dem på den tiden jag ägde en lägenhet i Göteborg och måste säga att det badrum som de renoverade där blev riktigt bra. Ångrar inte en sekund att jag lade ut de pengarna som det kostade extra att slippa göra det själv. Att slippa slita sena kvällar och helger många veckor i rad kunde istället lösas på bara någon vecka med hjälp av dem.

kakel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *